Ovo je istinita priča. Ljeto 2015. Odošmo nakon dugo vremena sami na odmor bez djece.

Moja žena 46 ja 48 još u solidnoj formi, redovan seks bar dvaput tjedno. Prije seksa uvijek smo gledali porniće i maštali o seksu sa drugim tipom ili parom, ali to su samo bile naše erotske fantazije. Sve se završavalo na tome. Par puta sam predložio ženi da potražimo neki par ili solo nekog tipa i da ostvarimo naše erotske fantazije ali je ona to odbijala.

Besplatni kućni porno video snimci do sada neobjavljeni: www.jebovizija.info

Nakon tri dana na plaži sam upoznao tipa iz Beograda koji je bio solo. Počeli smo se svaki dan na plaži družiti i nakon dva dana upoznao sam ga sa mojom ženom. Treći dan moja žena ustala i otišla da se kupa dok sam ja ostao sa tipom sam i on meni kaže da imam zgodnu ženu i kako bi volio i on da ima takvu ribu. Odmah mi se upalila lampica u glavi i rekoh sebi ovo je pravi trenutak da ostvarimo naše erotske fantazije. Dečko je bio zgodan, sportski građen a ispod kupaćih se nadzirala solidna kurčina. Svašta mi se vrzmalo po glavi dok smo ispijali hladno pivo. U jednom trenutku sam ga pitao da li bi volio da smuva moju ženu. On se malo iznenadio, zamislio se i reko da bi.

Rekao sam mu da ona samo mašta o seksu sa drugim muškarcem, na što je on reko da je to njegova stvar a moje je samo da dam svoj pristanak. Naravno, da je dobio moju dozvolu. Tip je bio sasvim ok, a i daleko od nas. Pomislih, što dalje to bolje.

Pročitaj i ovo:   Neočekivani seks sa mamom najboljeg prijatelja

Dao se na posao odmah. Počeo je da joj dijeli komplimente. Bio pravi zavodnik. Na kraju je predložio da se nađemo navečer u obližnjem kafiću na što smo odmah pristali i nakon toga otišli u apartman. Ženi nisam ništa govorio o svom dogovoru sa nepoznatim mušarcem. Navečer smo se uputili u dogovoreni kafić a kad so došli, tip je već bio tamo. Udobno smo se smjestili i započeli ugodan razgovor uz bocu kvalitetnog vina. Nakon ispijene butelje vina, stiže odmah druga a tip neprestano flertuje sa mojom ženom. Nakon druge boce vina žena je ustala od stola i otišla u wc a ja mu reko da je ona takva, da voli da se šali ali neće da pristane na seks tek tako. Na to mi je tip reko da li se slažem da joj u piće ubaci neku malu tableticu. Rekao mi je da je totalno bezopasna ali ženama daje krila za seks.

Za pola sata žena se promijenila totalno. Tip je sjeo do nje, zagrlio je, ona me pogledala, ja klimnuo glavom u znak odobravanja i sve je krenulo. Sjeo sam i ja bliže njih kad pogledah, ruka od tipa je bila u gaćicama od moje žene. Ona je bila na sedmom nebu, jako je uzdisala. Ustala se i rela “vodite me u apartman, popila sam malo više”. Već za pet minuta smo bili u hotelu. Dok smo se vozili, tip je cijelo vrijeme moju ženu hvatao za guzu. U sobi je sjelana stolicu a nas dvojica smo je počeli milovati po tijelu i ljubiti po sisama. Tip ju je uzeo u zagrljaj i odneo na krevet i skinuo joj odjeću. Odjednom čujem samo kako je rekla “jebite me, gori mi pička!”. Za tren se tip svukao i izađe karina oko 19 cm, debela. Moj je 16 dm i tanak. Raširio joj je nogice i jako joj ga nabio. Vrisnula je i nakon vriska svršila jako stenjajući i vičući “jebite me, jebite jako cijelu noć!”. I meni se kurac digao. Palilo me je to. Gledam tipa kako svršava na sise moje žene. Šprica veoma jako i meni kaže “hajde sada, tvoj je red”. Nabio sam ga i ja do kraja u pičku na što mi žena kaže da ga ne osjeća i kaže “svrši da ti ne puknu muda”. Svršio sam. Pogledah u tipa kad on opet u akciji. Okrenuo je zguza i počeo polako da je razvaljuje. Trebalo mu je 15 minuta, mjenjajući poze. Svršio je i drugi put dok ja toliko jednom za noć.

Pročitaj i ovo:   Moja mala robinja, moja kurva i moje vlasništvo

Izašli smo na terasu, uzeli po pivo i zapalili cigarete dok se žena tuširala u kupaonici. Tip mi kaže da će do jutra još jednom da je kresne na što se nasmijah i rekoh mu “slobodno rokaj dok ona može ali nemoj u guzu, ne voli to”. Tako je i bilo.

Sutradan kad smo ustali žena kaže da je bole glava i leđa, i izvinjava se meni pričajući da je sinoć popila previše. Narednih pet dana bilo je fantastično – došla tipu njegova žena i možete zamisliti šta se onda događalo …

(Pogledano 21.794 puta, 1 puta danas)